MOTHER'S DAY | FREE GOODIEBOX WORTH €100

Children's Watches

Filters
We can't find products matching the selection.

Brandfield biedt een groot aanbod kinderhorloges, als onderdeel van de collectie merkhorloges. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel een kinderhorloge op een werkdag voor 22:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. We ship your order for free. Betaal achteraf zonder extra kosten. Wil je iemand verrassen met het horloge? In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een leuk cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 days kosteloos retourneren!

Over Kinderhorloges

Kinderen vinden het maar wat stoer om een eigen horloge te dragen. Zodra ze klok hebben leren kijken, kun je een kind eigenlijk al een van de stoere, schattige of gewoon coole kids horloges laten dragen. Handig, want zo kan je zoon of dochter ook zelf zien hoe laat het is en op tijd naar huis komen na het buitenspelen, of in de gaten houden wanneer school of muziekles begint.

Veel grote merken hebben wel een kinderhorlogelijn, maar er zijn ook speciale merken die alleen maar kids horloges op de markt brengen. Voorbeelden van deze merken zijn Flik Flak en OOZOO Junior. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van deze horloges, weten welke materialen het beste zijn voor een kinderpols en weten wat kinderen leuk vinden. Want een horloge zal met extra veel plezier gedragen worden wanneer het een gezellig, vrolijk of stoer design heeft dat helemaal aansluit bij de belevingswereld van je kinderen.

Kinderhorloges zijn niet zo gewoon als we misschien denken. Pas in het midden van de twintigste eeuw, toen mannen polshorloges gingen dragen en steeds meer vrouwen ook, werd het wat gewoner dat een kind een horloge kreeg. Een van de eerste kids horloges werden gemaakt door Ingersoll en hebben een afbeelding van Mickey Mouse erop. Deze stamt uit de jaren 50 van de vorige eeuw.

Karakters uit Disney en Nickelodeonfilms zie je nu nog steeds op de hippe kids horloges voorbij komen. Vooral de nieuwste series en films leveren natuurlijk populaire horloges op. Maar stoere jongens en hippe meisjes houden ook van klassiekers zoals Hello Kitty en Nijntje op hun kids horloge. Daarnaast zijn er ook veel leuke kids horloges met generieke afbeeldingen en eigen designs.

Brandfield biedt ook herenhorloges en dameshorloges.

Kids horloges online kopen

De leukste kids horloges voor je (klein)kinderen koop je natuurlijk online bij Brandfield. Bestel je favoriete kinderhorloge op werkdagen voor 22:00 uur en je ontvangt het al de volgende dag in huis. Je kunt het ook in een luxe geschenkverpakking laten bezorgen, je hoeft hiervoor alleen aan te geven bij je bestelling dat het om een cadeautje gaat. We ship your order for free. Ruilen en retourneren kan binnen 30 days na aankoop en is eveneens kosteloos.

Gebruikte bronnen

10% WELCOME DISCOUNT ON YOUR 1ST PURCHASE
Subscribe to the newsletter!

Language